A nők titkos barátja felfázások idején
2018. 01. 09 - Mozgás-életmód

Miért gyakoribb a felfázás a nők körében, mint a férfiaknál?

A nők húgycsöve rövidebb, mint a férfiaké. A méretbeli különbség következménye, hogy a különböző kórokozóknak kisebb távot kell megtenniük ahhoz, hogy a húgyhólyagba jussanak. Másrészt anatómiai okok is közrejátszanak, ugyanis a végbél közelsége miatt is fogékonyabbak a fertőzésre és főleg az E.coli baktérium hibáztatható.

Ha nem vigyázunk, a gyakori felfázások hólyaggyulladáshoz vezethetnek, súlyosabb esetben pedig vesemedence gyulladást okozhatnak, mely éles fájdalommal, magas lázzal, esetenként hányással jár.

Hogyan tudjuk megőrizni a húgy utak épségét?

Hogyan tudjuk megelőzni a gyulladást?

Hogyan tudjuk kezelni a már fennálló problémákat?

A NICS Zrt tőzegáfonyás táplálékkiegészítője tökéletes megoldást nyújt a vizelési problémák megszüntetésére. Elfelejtheted a gyakori vizelési ingert, az alhasi fájdalmakat, a csípő vizelést. A kezelés során a baktérium kiirtása és a panaszok megszüntetése a legfontosabb, gyógyulás után pedig a betegség visszatérésének megelőzése.

A tőzegáfonya jótékony hatása mellett, ezzel a táplálékkiegészítővel a bélflóra egyensúlyát is helyreállíthatod, hisz hatféle probiotikumot és inulint tartalmaz, amivel hozzájárul az emésztési problémák megszűnéséhez és az immunrendszer erősítéséhez.

Ha a legjobbat szeretnéd, keresd: www.immunetty.webnode.hu