Cserbenhagyókat keres a Nyíregyházi Rendőrkapitányság!
2017. 11. 24 - Friss

Nem adta meg az elsőbbséget, majd elhajtott!

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. november 15-én 16 óra körül egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, fehér színű, Ford típusú platós kisteherautóval közlekedett Nyíregyháza, Sóstói úton, a Berenát utca irányából a Blaha Lujza sétány felé.

A jelenlegi adatok szerint a jármű vezetője a Sóstói út és a Blaha Lujza sétány kereszteződésében balra kanyarodás közben

"nem adott elsőbbséget egy neki szemből közlekedő Audinak, melynek sofőrje az ütközés elkerülése közben járművével a bal oldali füves útpadkára átsodródva egy fának, majd egy épület falának csapódva állt meg. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője könnyű, míg utasa súlyos sérüléseket szenvedett."

Az ismeretlen kisteherautó sofőrje a baleset bekövetkezése előtt megállás és adatai hátrahagyása nélkül tovább közlekedett az Állatpark irányába - olvasható a rendőrség honlapján.

Forrás: szabolcsihir.hu