Ezrek rajonganak érte a neten! Ő az egészséges életmód egyik nagyasszonya!
2017. 11. 27 - Friss

Most személyesen is találkozhatsz vele, ha fontos neked az egészséges életmód témája

Ismerd meg a Tested működését, hogy biztonságban érezd magad a betegségekkel szemben.
I. rész :Egészségre vagyunk beprogramozva. Akkor honnan keletkeznek a betegségek? 
Homotoxikológia - A szervezet immunrendszere segítségével szabadul meg a szervezetben felhalmozódott toxinoktól. A szervezet szennyezettségének szintjei. Mi az egészség? Mi a betegség? A gyógyulás elsődleges feltétele – a szervezet tisztítása. A szervezet kiválasztó rendszerei. A szervezet tisztításának ellenjavallatai. Tisztítás holdnaptár szerint.
Szájüreg, torok, orr, orrmelléküregek, fogak tisztán tartása. A fogak és a szervek összefüggése. A foggyulladás első sorban a vele kapcsolatos szerv toxikus terhelését jelzi! 
Vastagbél. A vastagbél és más szervek összefüggése. A vastagbél az immunrendszerünk fontos része. A vastagbél tisztításának fontossága, rendszeres vastagbél higiénia. 
Betegségek kezelése Egészség terv szerint.
Kb. 2 órás előadás.
Előadó – Hatvani Galina

II. rész ’’Az ételed legyen gyógyítód’’. Gyógyító táplálkozás. Miért fontos a személyre szabott táplálkozás? Étel-intolerancia. Hogyan keletkezik? Anyagcsere típus szerinti táplálkozás. Miért fontos tudni melyik anyagcsere típushoz tartozunk? 
Különböző táplálkozási rendszerek – Paleó, vegetáriánus étrend, Ketogén diéta - Kinek jó? Miért veszélyesek a különböző diéták?
Hogyan tehetünk könnyebben emészthetővé az ételeinket? 
Fermentáció. Miért fontos? Élő probiotikumok készítés otthon.
Kb. 2 órás előadás
Előadó – Antal Vali