Ha ezzel a négy testőrrel indulsz neki az év végi hajárnak, biztosan te leszel a győztes!
2017. 12. 04 - Mozgás-életmód

4000 vitális anyag, asztaxantinnal támogatva az emésztésért, az energiáért, a koncentrációért és az immunerősítésért

Jönnek az ünnepek! Miket beszélek: itt vannak az ajtóban! Ki ne örülne neki, ha lenne elég energiája végig csinálni a nagy év végi hajtást? Jól aludna, frissen, energikusan ébredne, a megfázás, allergia elkerülné!

Nézzük akkor a négy alga testőrt, akik mind értünk vannak, ráadásul egy kapszulában, vigyázzanak a test rosszakarói, mert biztos, hogy elveszítik a harcot a szuperélelmiszerekkel szemben!

Ismerkedjünk meg velük!

A Chlorella vulgaris megfosztja a sejteket a káros anyagoktól, a méregtelenítés mestere.

A Spirulina és a Lithotamnium calcareum több mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, így minden olyan tápanyaghoz hozzájut a szervezet, amire szüksége van.

A Haematococcus pluvialis a legmagasabb asztaxantin tartalmáról nevezetes, mely különösen hatásos a daganatokat is okozó szabad gyökök elleni harcban.

A négy féle alga mellett négy féle probiotikum és inulin gondoskodik a bélflóra helyreállításáról, így ez is erősíti az immunrendszert.

Tapasztalatok:

Régóta, folyamatosan vérszegény vagyok, nagyon durva vashiánnyal. Az algával kezdtem, utána ezt egészítettem ki a multivitaminnal. Hosszú idő óta először szuper a vérképem, minden értékem rendben van! (Szabó-Farkas Emese)

Erősít, energizál és segíti az emésztést. Csak ajánlani tudom! (Bárány Szabolcs)

Én úgy gondolom, hogy az egyik legjobb tisztitó és immunerősítő! Saját tapasztalat: Március 14-én operáltak teniszlabda nagyságú daganatom volt, és még nagyon sok mindent távolítottak el a hasamból, ami nem odavaló volt! A környezetemben mindenki csodálkozott, hogy én már 2 hét után fölkeltem! Folyamatosan szedem az algát! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Tisztít! Erősít! (Sebők Andrea)

Vizsgaidőszak előtt-alatt-után és egyébként is: Ajánlott!  Frissít, üdít, tisztít!! (Szakácsné Csilla)

Emésztési és puffadási problémáim megszűntek, fogytam, ELTŰNT A PARLAGFŰ ALlERGIÁM!!! (Sepa-Bagaméri Ágnes)

További információk: Rácz Anettől! 

www.immunetty.webnode.hu