Reggeli harmónia vagy gyomorideg az iskolába indulás előtt – válassz!
2017. 11. 27 - Mozgás-életmód

Szeretnéd, ha a reggelek nem feszültséggel telnének sem neked, sem a gyereknek?

Mennyire viseli meg a családot a reggeli gyomorideg az iskolába indulás előtt?

Tudod, az, amelyiktől már előző este ideges leszel, ha rá gondolsz. Sajnálod őt, mert megy a hasa, az izmai szinte görcsbe rándulnak, az istennek sem akar kilépni az ajtón, és iszonyatos hisztit csap, kitalál mindent, hogy otthon maradhasson!

Ennek persze ezer más oka lehet, s az is előfordulhat, hogy csak egyszerűen kevés a magnézium és a B6 vitamin a szervezetében.

A magnézium hiánya ugyanis fejfájást, szédülést, koncentrációs zavart, viselkedészavarokat, étvágytalanságot okozhatnak.  De még a csontnövekedést is visszavetheti.

Ha mindemellett még a B6 vitamin is hiányzik, az idegrendszer megfelelő működésében is zavar léphet fel.

Ja, hogy kipróbáltál már sokféle készítményt, de valahogyan egyik sem vált be! Igen, ugyanis egyrészt nem mindegy, hogy milyen összetevőket tartalmaz a készítmény, és nem mindegy, hogy milyen mértékben szívódik fel a szervezetben.

A NICS Magnézium, B6 táplálékkiegészítőjében éppen az a nagyszerű, hogy a probiotikumok alkalmassá teszik a beleket arra, hogy a hatóanyagok felszívódjanak!
Vagyis!

A megoldás rettentő egyszerű!

Napi egy csomag gyümölcsízű, szájban oldódó granulátum, mely a magnézium és B6 vitamin mellett 6 féle probiotikumot és inulint tartalmaz.

A probléma napokon belül enyhülni fog, és legalább lesz lehetőséged nyugodtan megbeszélni a lurkóval, hogy minden rendben van-e az iskolában?

Kérdezz nyugodtan! Keress a tapasztalatokért!

www.immunetty.webnode.hu
NICS magnézium