Legyen partnerünk!

TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK!

Nyíregyiek néven elindult a nyíregyháziak legmodernebb és leghatékonyabb közösségi és információs rendszere. Ezzel a fejlesztéssel teremtjük meg Nyíregyháza színvonalas közösségi és üzleti oldalát!
Az okostelefonra letölthető Nyíregyiek alkalmazás segítségével a városban élők számára osztjuk meg naprakészen a fontos és hasznos információkat, segítve és megkönnyítve ezzel az életüket!

Az on-line világ legfejlettebb eszközeivel és módszereivel hozzuk-visszük a híreket és az információkat, hogy mindenki megtalálja a számára fontos és hasznos dolgokat, a híreket, és azt is, hogy hol vannak éppen kedvezmények, akciók, bulik vagy programok.

Átfogó mobil online rendszerünk segítségével könnyebbé és olcsóbbá válik az életünk, és segítjük vele egymást, hogy mindenki megtalálja a számára fontos és hasznos dolgokat! Erősítjük az együttműködés és az összetartozás érzését, mert ez a város a szűkebb hazánk, és ezer szállal összeköt bennünket!

Kapcsolódjon be üzleti partnerként a rendszerünkbe, hogy minél hatékonyabban tudja megjeleníteni vállalkozását, szolgáltatásait vagy üzletét és kedvezményeit. Információit akár azonnal el tudja juttatni a felhasználóknak, és még arra is lehetősége van, hogy a közelben lévőket értesítve bevonzza az embereket egy-egy alkalmi ajánlat meghirdetésével.

Így nincs időveszteség, felesleges egyeztetések, telefonálgatások, hosszas tervezések, nyomdai és grafikai munkák, terjesztési vagy célbajuttatási nehézségek, és az a probléma sem, hogy célba ér-e, és vajon hányan látják az információt!
A rendszerünk segítségével nem csak mindent és mindenkit azonnal el tud érni, de konkrét eredményeket és statisztikákat is lát, aminek segítségével könnyedén és gyorsan változtathat az aktuális értékesítési módszeren és stratégián, vagy hatékonyan tervezheti meg a legközelebbi kampányát.

Ennél olcsóbb, takarékosabb, ember- és környezetbarátabb technológiai rendszer és megoldás nincs!
Lépjen be a 21. század csúcstechnológiájának felhasználói közösségébe, és spórolja meg a korábban elpazarolt időt és pénzt!
Köszöntjük Önt is ügyfeleink egyre népesebb táborában!

Töltse le okostelefonjára az ingyenes NYÍREGYIEK.HU applikációt innen, és regisztráljon azon keresztül, hogy mindig értesüljön a hírekről, a legfontosabb dolgokról és információkról, ajánlatokról, eseményekről, bulikról és lehetőségekről, valamint a KEDVEZMÉNYEKRŐL:
Android: https://goo.gl/rMUzw7
iOS: https://goo.gl/8nlSqR

Elérhetőségek és közösségi felületek:
www.nyiregyiek.hu
https://facebook.com/Nyiregyiek
https://facebook.com/groups/Nyiregyiek

Telefon: +36-70/611-01-01
E-mail: [email protected]

Érezzük magunkat jól és értsük meg fél szavakból egymást a Nyíregyháziak közösségben!