Ingyenes Biorezonancia vizsgálat
2018. 05. 11 - Archívum

A biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy mikroprocesszorral felszerelt biorezonancia készülékbe vezetik, amely kiértékeli azokat.

biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy mikroprocesszorral felszerelt biorezonancia készülékbe vezetik, amely kiértékeli azokat.

Mérés helyszíne:   4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona u., Metropol üzletház fsz. 5
Méréshez előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon:  06(20)3929561

A mérés 2000 Ft, de a nyíregyiek.hu-ra hivatkozóknak INGYENES!!!

A HUMAN BODY SCANNER (HBS) készülék kizárólag a STARLIFE társaság tagja számára elérhető. Ez a legfejlettebb elektronikai lehetőségekre épült műszer, képes rögzíteni az emberi szervezetben képződő finom elektromágneses hullámzásokat, hogy elvégezze azok elemzését egészen a sejtek közötti kölcsönös rezonancia szintig => a mérési eredmények alapján, ami csak egy percig tart, lehetőség nyílik az optimális STARLIFE termékek ajánlására a szervezet állapotának javítása érdekében.

 

A MÉRÉS ELVE – EGYSZERŰEN ÉS LAIKUSAN

A HBS készülék működését legegyszerűbben talán a rádióhallgatáshoz hasonlítva tudnánk megmagyarázni. Környezetünkben nagyon sok különböző frekvenciájú hullámot tudunk fogni, de ha csak egy adott programot szeretnénk hallgatni, akkor pontosan ki kell választani a kívánt rádióállomás frekvenciáját. Ha megfelelően ráhangolunk az adott frekvenciára, a rádió rezonálni kezd és halljuk, amit a beállított állomás sugároz.

Az elektromágneses hullámok bemérése a HBS készüléken is hasonló elven működik az egyes frekvenciákon. Talán csak azzal a különbséggel, hogy ezt a készüléket úgy szerkesztették, hogy fokozatosan, egyenként fogja be az összes programot, majd újrahangolva az egész sávot megállapítsa, mit sugároznak a különböző szervek, szövetek, sőt az egyes sejtek. A készülék végül kiértékeli, hol keletkeztek különbségek az aránymérésben, amely több mint 800.000 klinikai mérésből áll.