Nyári tábor / ZOO SULI 2018
2018. 04. 23 - Archívum

Táboroztassa gyermekét Európa egyik legszebb állatparkjában a Nyíregyházi Állatparkban

Nyári tábor / ZOO SULI 2018

Diákjaink szakképzett pedagógusok és főiskolai hallgatók vezetésével ismerhetik meg testközelből az élővilágot. Bepillantást engedünk a kulisszák mögé, s a 5 nap alatt a szervezett programok keretében megismerkednek Földünk állatvilágával. 

A heti turnusokban, mely 08.00-16.00 között hétfőtől-péntekig zajlanak 10 programban vesznek részt a gyerkőcök. (d.e. és d.u. forgószínpad szerűen jutnak el más-más állatcsoporthoz) Össz. létszám 200 fő/hét-  (a gyermekek 20 fős csoportokban lesznek -- a csoport beosztás első napon történik a  gyermekek igényei szerint)

Bázis hely a park Márványcsarnoka és a park szállodája a Hotel Dzsungel--itt csak a hátizsákokat hagyjuk, napközben a foglalkozáshoz kapcsolódó helyszíneket vagyunk, de 16h-ra a táborhelyekre visszük a gyermekeket. ( a Márványcsarnok 150-200 m-re található a főbejárattól)

Egyedül csak szülői igazolással engedjük el a táborlakókat s a gyermekekért a tábor helyre kell jönni. (senkit nem engedünk ki egyedül a parkolóba)

2018- as turnusok a következők:

  • Június 18-22
  • június 25-29
  • július 2-6
  • július 9-13

Amennyiben utazás, betegség stb.. miatt a gyerkőc nem tud részt venni a táborban, kérjük telefonon jelezzék--mert hosszú a várólista!

Árak: 35000Ft   ---testvér kedvezmény 32.000-32.000 (befizetés az első tábori napon a reggeli órákban 7.45-től a pénztárakban csak készpénzzel lehetséges)

Jelentkezési feltétel: írás, olvasás s az  első osztály befejezése. JELENTKEZNI: 2018 május 2-től telefonon vagy személyesen.

FONTOS!!!! Ételérzékenység, allergia esetén a tábor megkezdése előtt legalább 1 héttel jelezzék a problémát ill. a laktóz, glutén érzékenység orvosi igazolását csatolják a szülői nyilatkozathoz.

JELENTKEZÉS s REGISZTRÁCIÓ 2018 május 2-től a vezetékes telefonszámainkon vagy személyesen az Állatpark igazgatóságán (e-mailes regisztrációkat sajnos nem tudunk fogadni!!)

Tisztelt Szülők, kedves gyerekek!

Mivel a Zoosuliban iszonyú nagy a túljelentkezés a tisztesség és a korrektség azt kívánja hogy csak azok a gyerekek kerülhetnek be a turnusokba, az esetleges kiesők helyett, akik nálunk már feliratkoztak várólistára.

Itt is a feliratkozás sorrendjében pótoljuk a helyeket, tehát azt a gyermeket nem tudjuk táboroztatni, aki egy másik gyermek helyett jött, de nem szerepel a várólistán.

Hasznos tábori információk a szülőknek:

Javasolt ruházat:   Zárt váltócipő kötelező! 

Időjárásnak megfelelő öltözék ( olykor csalóka az erdei klíma, egy váltó nadrág mindig jól jön) s az esőkabát hasznos tartozéka a motyónak.

Mi legyen a hátizsákban: Tisztasági csomag, műanyag pohár,szúnyogriasztó, naptej, műanyag pohár vagy kulacs--ha mód van rá kisebb táska a kulacsnak, hiszen azt vinnénk magunkkal a foglalkozásra.  Szénsav,mentes ásványvíz a bázis helyeken folyamatosan a gyermekek rendelkezésére áll. Egy kis papíron a hozzátartozó elérhetősége. (telefonszám)

Az értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni ( azaz jobb ha a drága mobil otthon marad)

Mennyi pénz legyen a gyermeknél? Véleményünk szerint egy fagyira való bőven elég, a szülőkre bízzuk a döntést mennyi költőpénzt adnak, de felelősséget nem tudunk vállalni.

Étkezés: naponta 3x ( kérjük a  tábor előtt legalább 1 héttel jelezzék ha gyermekük liszt vagy tej érzékeny)-- a tábor díja magában foglalja az étkezést-helyszín: Bambusz étterem 

Idő intervallum: A tábor 08.00-16.00 között zajlik, s felügyeletet 07.30-16.30 között tudunk biztosítani.

A szülők a gyermekekért a tábor helyre jönnek be, egy tábori ticket segítségével-- a parkolóba senkit nem engedünk ki. Az önállóan közlekedő gyermekek hozzanak egy szülői nyilatkozatot.

A turnusokon igyekszünk mindenkiről fotót készíteni, melyeket folyamatosan feltöltünk a Zoosuli Nyíregyházi Állatpark facebook oldalra. Ha bármilyen kérdés felmerül a leírtakon kívül: a 42/479-702-es számon Révészné Petró Zsuzsa hétköznap 08.00-16.00 között szívesen áll a rendelkezésükre.