Hogyan működik?

Regisztráció

A Nyíregyiek alkalmazás használatához szükség van regisztrációra.
Erre először a Belépés gombra kattintva, majd a Regisztráció gombra kattintva van lehetőségünk. Ha rendelkezel Facebook fiókkal, akkor egyetlen kattintással is csatlakozhatsz.
A regisztrációt követően a rendszer beléptet azonnal a fiókodba, így több dolgod ezzel már nincs, és használhatod a Nyíregyiek App-ot!

Használat:

A Nyíregyiek alkalmazás megnyitása után az alábbi felületen böngészheted az ajánlatokat. A szűréseket használva lehetőséged van különböző lehetőségek alapján ajánlatokat keresni (pl: bankkártya elfogadás, Erzsébet utalvány elfogadás stb.), illetve kategóriák alapján is (pl: Étel, Ruházat stb.).

Ha megtaláltad a neked megfelelő ajánlatot, kattints rá. Itt majd pontosabb leírást kapsz, miről is szól az ajánlat. Ha szeretnéd lefoglalni, az ajánlat alján a zöld "Lefoglalom gombra" kattintva megteheted. Ezután majd automatikusan a lefoglalt ajánlatokra irányít az alkalmazás, és itt tudod nyomon követni azt is, ha több ajánlatod van. Az „Üzletről” gombra kattintva információkat kapsz a bolt nyitva tartásáról. A „Helyszín” gombra kattintva pedig megtekintheted térképen az üzlet pontos helyét.

A foglalásodról a bolt e-mailben értesítést kap.Az ajánlat érvényesítésekor igazolnod kell magad, ezért nem árt, ha valamilyen személyi okmány nálad van!